TORIL KRISTENSENFødt og oppvokst i Oslo, med sterk tilknyttning til Risør. Jeg har bodd på Nesodden i noen år – en vakker halvøy i Oslofjorden. Har stor kjærlighet og tilhørighet til sjøen – sjø og svaberg er som balsam for sjelen! I november 2020 flyttet jeg til Kongsberg etter å ha funnet min store kjærlighet her og stortrives med det!


Er utdannet frisør, markedsføring, informatikk og grafisk designer. Jeg har alltid hatt et stort behov for å utrykke seg kreativt og leke med form og farge. Jeg beggynnte så smått å male i 2004, men det var først på sutten av 2017 at jeg følte at jeg begynnte å få til å formidle det jeg ønsker å si på lærretet. Les min historie i boken min, trykk på linken under.
Jeg maler fortrinnsvis intuitivt-abstrakt og figurativt-abstrakt med akrylmaling. Jeg maler med det som faller meg inn; alt fra pensler, svamper, papir, malekniver, kredittkort, bare hendene eller det som måtte falle meg inn der og da. Henter inspirasjon fra sjø og hav, solnedganger, farger og former i naturen, interiør, mennesker, dyr, opplevelser, følelser, sinnstemninger, mat , bøker og magasiner, internett, andre kunstnere, stemninger, reiser, lys m.m.

Min store lidenskap er å male bilder og utrykke meg intuitivt på lerretet.Skapertrangen er stor, og for meg er det viktig at kunsten min er levende!Så jeg fyller på med inspirasjon og teknikker så ofte jeg kan, og utvikler nye maleteknikker og utrykk. Jeg er på kurs jevnlig og utvikler mine teknikker ut i fra det jeg lærer på kursene. Mine malerier er basert på mine teknikker og følelser. Det føles som terapi å få utrykke meg med farger på lerretet. Leker for tiden også med figurativ maling, så får vi se hva jeg får ut av det :)

Jeg maler også på bestilling, bare ta kontakt! Du bestemmer format og farger og jeg setter fargene på lerretet med kjærlighet.Lag deg selv en fantastisk dag!